3 ouă
50 g brânză
50 g cașcaval
2 linguri de smântână
un parf de sare
unul de piper
unul de curry
Ingrediente:
Folosiți produse proaspete3 ouă
50 g brânză
50 g cașcaval
2 linguri de smântână
un parf de sare
unul de piper
unul de curry
Mod de preparare:
Timp de preparare: 20 minSe bat albușurile cu un praf de sare bine de tot. Separat amestecăm gălbenuşurile cu brânză şi caşcavalul rase şi cele 2 linguri de smântână. Apoi încorporăm cu grijă amestecînd de sus în jos galbenuşurile în albuș. Apoi punem un praf de piper şi curry. Ungem tava bine cu unt şi preîncălzim cuptorul. Inroducem tava la cuptor cam 20 minute şi lăsăm la foc mediu spre mic. Când au trecut 15 minute oprim focul .Veţi obţine un sufleu pufos şi foarte gustos.