Brânză de vaci - 250 g
Smântână - 150 g
Ouă - 3 buc
Zahăr - 50 g
Amidon alimentar - 2 linguri
Ciocolată albă - 100 g
Ingrediente:
Folosiți produse proaspeteBrânză de vaci - 250 g
Smântână - 150 g
Ouă - 3 buc
Zahăr - 50 g
Amidon alimentar - 2 linguri
Ciocolată albă - 100 g
Mod de preparare:
Timp de preparare: 55 min1. Ouăle se bat spumă cu cele 50 g de zahăr.
2. Adăugaţi smântâna, brânza şi amidonul, amestecaţi bine.
3. Topiţi ciocolata albă pe baie de aburi sau în microunde - şi o adăugaţi la compoziţia de mai sus, amestecaţi bine.
4. Turnaţi budinca într-o tavă de cuptor aşternută cu hârtie de copt.
5. Coaceţi budinca la cuptor preâncălzit la 180 grade timp de 35-40 minute.
6. O serviţi caldă sau rece, cu puţină smântână, fructe sau ciocolată albă topită.
Poftă Bună!