Rețetă - Budincă din brânză de vaci cu ciocolată albă

Ingrediente:

Folosiți produse proaspete

Brânză de vaci - 250 g

Smântână - 150 g

Ouă - 3 buc

Zahăr - 50 g

Amidon alimentar - 2 linguri

Ciocolată albă - 100 g

Mod de preparare:

Timp de preparare: 55 min

1. Ouăle se bat spumă cu cele 50 g de zahăr.

2. Adăugaţi smântâna, brânza şi amidonul, amestecaţi bine.

3. Topiţi ciocolata albă pe baie de aburi sau în microunde - şi o adăugaţi la compoziţia de mai sus, amestecaţi bine.

4. Turnaţi budinca într-o tavă de cuptor aşternută cu hârtie de copt.

5. Coaceţi budinca la cuptor preâncălzit la 180 grade timp de 35-40 minute.

6. O serviţi caldă sau rece, cu puţină smântână, fructe sau ciocolată albă topită.

Poftă Bună!