Rețetă - Chec din brânză de vaci și ciocolată

Ingrediente:

Folosiți produse proaspete

Brânză de vaci - 400 g

Unt - 100 g

Ouă - 3 buc

Zahăr - 1.5  pahar sau 250 ml

Făină albă de calitate superioară - 1.5 pahar

Cacao pudră - 4 linguri

Praf de copt - 2 lingurițe

Ulei de floarea soarelui - 3 linguri

Mod de preparare:

Timp de preparare: 35 min

1. Adăugaţi ouăle şi zahărul în bolul cu brânză - amestecaţi cu un tel.

2. Untul topit şi răcorit puţin se adaugă în compoziţia de brîânză şi se amestecă.

3. Urmează cacao şi uleiul, amestecaţi.

4. Și ultima este făina cu praful de copt - amestecaţi bine, trebuie să vă iasă un aluat mai des şi gros.

5. Turnaţi compoziţia într-o tavă de chec aşternută cu hârtie de copt.

6. Coaceţi checul timp de 35-40 de minute în cuptorul preâncălzit la 200 grade.

7. Îl scoateţi din formă şi lăsaţi să se răcorească.