Brânză de vaci - 400 g
Unt - 100 g
Ouă - 3 buc
Zahăr - 1.5 pahar sau 250 ml
Făină albă de calitate superioară - 1.5 pahar
Cacao pudră - 4 linguri
Praf de copt - 2 lingurițe
Ulei de floarea soarelui - 3 linguri
Ingrediente:
Folosiți produse proaspeteBrânză de vaci - 400 g
Unt - 100 g
Ouă - 3 buc
Zahăr - 1.5 pahar sau 250 ml
Făină albă de calitate superioară - 1.5 pahar
Cacao pudră - 4 linguri
Praf de copt - 2 lingurițe
Ulei de floarea soarelui - 3 linguri
Mod de preparare:
Timp de preparare: 35 min1. Adăugaţi ouăle şi zahărul în bolul cu brânză - amestecaţi cu un tel.
2. Untul topit şi răcorit puţin se adaugă în compoziţia de brîânză şi se amestecă.
3. Urmează cacao şi uleiul, amestecaţi.
4. Și ultima este făina cu praful de copt - amestecaţi bine, trebuie să vă iasă un aluat mai des şi gros.
5. Turnaţi compoziţia într-o tavă de chec aşternută cu hârtie de copt.
6. Coaceţi checul timp de 35-40 de minute în cuptorul preâncălzit la 200 grade.
7. Îl scoateţi din formă şi lăsaţi să se răcorească.