Orez -150 g
Lapte - 600-700 ml
Zahăr - 3 linguri
Sare - 1 vârf de cuțit
Coajă lămâie /portocală, scorțișoară, pudră.
Ingrediente:
Folosiți produse proaspeteOrez -150 g
Lapte - 600-700 ml
Zahăr - 3 linguri
Sare - 1 vârf de cuțit
Coajă lămâie /portocală, scorțișoară, pudră.
Mod de preparare:
Timp de preparare: 1h1. Punem laptele la fiert împreuna cu:
- coaja de lămâie și cea de portocală
- zahărul
- beţişoarele de scorţişoară rupte în două
- plicul de zahăr vanilat.
2. Când a început să fiarbă adăugăm orezul spălat şi scurs de apă.
Lăsăm să fiarbă 10 minute fară să învârtim deloc.
După ce a trecut acest timp începem să rotim din când în când încă 10-15 minute.
Scoatem beţişoarele de scortişoară,cojile de la portocală și de la lamâie.
Punem în farfurii şi presărăm cu scorţisoară praf.
Poftă Bună!