Rețetă - Orez cu lapte

Ingrediente:

Folosiți produse proaspete

Orez -150 g

Lapte - 600-700 ml  

Zahăr - 3 linguri

Sare - 1 vârf de cuțit

Coajă lămâie /portocală, scorțișoară, pudră.

Mod de preparare:

Timp de preparare: 1h

1. Punem laptele la fiert împreuna cu:
- coaja de lămâie și cea de portocală
- zahărul
- beţişoarele de scorţişoară rupte în două
- plicul de zahăr vanilat. 
2. Când a început să fiarbă adăugăm orezul spălat şi scurs de apă.
Lăsăm să fiarbă 10 minute fară să învârtim deloc.
După ce a trecut acest timp începem să rotim din când în când încă 10-15 minute.
Scoatem beţişoarele de scortişoară,cojile de la portocală și de la lamâie.
Punem în farfurii şi presărăm cu scorţisoară praf.
Poftă Bună!