150 gr făină albă
200 gr salam
8 linguri suc de roșii
2 ouă
200 gr cașcaval
4 linguri lapte dulce
2 roșii
5 gr drojdie
10 gr de sare
10 gr de zahăr
3 gr de oregano
4 gr de piper măcinat
o ceașăa de apă calduță
Ingrediente:
Folosiți produse proaspete150 gr făină albă
200 gr salam
8 linguri suc de roșii
2 ouă
200 gr cașcaval
4 linguri lapte dulce
2 roșii
5 gr drojdie
10 gr de sare
10 gr de zahăr
3 gr de oregano
4 gr de piper măcinat
o ceașăa de apă calduță
Mod de preparare:
Timp de preparare: -Facem aluatul, adică peste făină adăugăm drojdia dizolvată în apă călduță, sarea, zahărul ,două ouă, laptele dulce , frământăm bine și lăsăm 25 de minute la dospit.
Întindem foaia cu telul până obținem o foaie subțire.
Adăugăm ingredientele astfel, întâi ungem cu sos de roșii, adăugăm bucățile de salam, roșiile tăiate feliuțe, oregano, piperul și la urăa cașcavalul.
Introducem la cuptorul încălzit pentru 20 - 25 de minute.
Scoatem de la cuptor și servim caldă, după preferință .
Poftă bună!