Rețetă - Pizza tradițională

Ingrediente:

Folosiți produse proaspete

150 gr făină albă

200 gr salam

8 linguri suc de roșii

2 ouă

200 gr cașcaval

4 linguri lapte dulce

2 roșii 

5 gr drojdie

10 gr de sare

10 gr de zahăr

3 gr de oregano

4 gr de piper măcinat

o ceașăa de apă calduță

Mod de preparare:

Timp de preparare: -

Facem aluatul, adică peste făină adăugăm drojdia dizolvată în apă călduță, sarea, zahărul ,două ouă, laptele dulce , frământăm bine și lăsăm 25 de minute la dospit.

Întindem foaia cu telul până obținem o foaie subțire.

Adăugăm ingredientele astfel, întâi ungem cu sos de roșii, adăugăm bucățile de salam, roșiile tăiate feliuțe, oregano, piperul și la urăa cașcavalul.
Introducem la cuptorul încălzit pentru 20 - 25 de minute.
Scoatem de la cuptor și servim caldă, după preferință .
Poftă bună!