150 g caşcaval
50 g unt
Pentru umplutură:
250 g brânză de vaci
100 g şuncă
1/2 ardei gras roşu
sare şi piper
Ingrediente:
Folosiți produse proaspete150 g caşcaval
50 g unt
Pentru umplutură:
250 g brânză de vaci
100 g şuncă
1/2 ardei gras roşu
sare şi piper
Mod de preparare:
Timp de preparare: 30 min1. Şunca o tăiem cubuleţe mici. La fel şi ardeiul.
Brânza o mixăm într-un castron, cu sare şi piper, până obţinem o cremă fină. Adaugăm şunca şi ardeiul şi omogenizăm.
2. Caşcavalul îl dăm prin răzătoare, condimentăm cu sare şi piper după gust şi adăugăm untul moale, la temperatura camerei. Framântăm compoziţia până se omogenizează şi capătă consistenţa plastilinei.
3. Pe o folie alimentară întindem compoziţia de caşcaval într-o foaie de aproximativ 0.5 cm. Repartizăm pe întreaga suprafaţă crema de brânză cu ardei şi începem să rulăm, ajutându-ne de folie. Punem rulada la frigider pentru cel puțin 3 ore.